Din lokale elektriker i Lillestrøm

  1. /
  2. Elektriker Lillestrøm
Enexcell AS er en lokal elektriker i Lillestrøm som er hver dag går på jobb for å levere kvalitetstjenester til våre kunder.
Enexcell AS er en lokal elektriker i Lillestrøm som er hver dag går på jobb for å levere kvalitetstjenester til våre kunder.
Vi har i 8 år vært opptatt av høy kvalitet på våre tjenester som spenner fra nyinstallasjoner i private boliger, smarthus, elbilladere til store anleggsjobber for både bedrifter og offentlige myndigheter.

Enexcell med rask responstid i Lillestrøm

Lillestrøm er i stadig utvikling og nærmer seg nå fort 90.000 innbyggere og er nå 9. største kommunen i Norge. Det skjer mye utvikling i både sentrum og i de omkringliggende bygdene. Noe de mange heisekranene vitner om. Enexcell har daglig oppdrag i Lillestrøm og vi har en rask respons da vi ønsker å være en aktiv konsulent for små og større jobber. Vi regner gjerne på priser med fokus på å levere kvalitet i hele leveransen.

Enexcell leverer elektrikertjenester både til bygg/anlegg og til nye- og gamle installasjoner i private boliger. Vi er godt posisjonert i dette voksende området og har en stor bredde i sin portefølje.

Ring oss for en uforpliktende samtale
om dine behov - telefon 92622440

Sjekk våre siste referanser

Smarthus Reinsvoll - Enexcell sørget for den elektriske installasjonen i deres nye enebolig. Installasjonen omfatter komplett elektrisk anlegg fra inntak til siste punkt.
https://www.enexcell.no/enebolig-reinsvoll-2019/#more-676

Villa Sole, rehabilitering og installasjoner i to villaer – Enexcell sørget for nytt elektrisk anlegg i Villa Sole; en stor sveitservilla bygget i laftet tømmer sent i 1890 årene. Sole gjennomgikk omfattende renovering i 2018 hvor blant annet alle tekniske anlegg ble skiftet ut.
https://www.enexcell.no/enebolig-oslo-2018/#more-328

Gulvvarme i Ski - Enexcell la 62 kvadratmeter gulvvarme for en kunde som ønsket et solid gulvvarmesystem med høyere kvalitet enn folie. Løsningen ble millicable i reflekterende milliclick plater levert av Nexans.
https://www.enexcell.no/gulvvarme-ski-2019/#more-671

Vil du vite mer om Enexcell?

Enexcell AS er din lokale elektriker på Romerike. Vi monterer og leverer smarte, skreddersydde elektroniske løsninger til det private, det offentlige og det profesjonelle markedet.

  • Rask responstid
  • Konkurransedyktige priser
  • Høy kvalitet

Sjekk ut vår brosjyre for å bli bedre kjent med oss →