Din elektriker i Oslo

  1. /
  2. Elektriker Oslo
Enexcell AS er et anerkjent elektrikerfirma med dyktige fagfolk som opererer i Oslo og omegn.
Enexcell AS er et anerkjent elektrikerfirma som opererer i Oslo og omegn.
Med en sterk dedikasjon til kundetilfredshet og et fokus på høy kvalitet, er Enexcell kjent for å levere pålitelige og profesjonelle elektrikertjenester.

Enexcell - fleksible, profesjonelle og dyktige elektrikere, også i Oslo området

Enexcell AS skiller seg ut fra konkurrentene ved å tilby et bredt spekter av tjenester som dekker alle aspekter av elektrisk installasjon og vedlikehold. Enten det dreier seg om installasjon av elektriske systemer i nybygg, oppgradering av eksisterende systemer, eller reparasjoner, har Enexcell ekspertisen og erfaringen som trengs for å håndtere ethvert prosjekt.

Kunnskap = trygghet

Med sin grundige kunnskap om de nyeste teknologiene og forskriftene innen elektrisk arbeid, kan Enexcell sikre at alle jobber utføres i samsvar med de høyeste standardene for sikkerhet og kvalitet. Kundenes trygghet er alltid i fokus, og Enexcell sørger for at arbeidet blir utført effektivt og profesjonelt.

Liten privatbolig eller stor bedrift - Enexcell hjelper deg!

Et dedikert team av erfarne og sertifiserte elektrikere er klare til å ta på seg alle typer oppdrag. Uansett om det er en stor kommersiell installasjon eller en mindre jobb i en privatbolig, vil Enexcell sikre at kundens behov blir møtt på en pålitelig og effektiv måte.

Ring oss for en uforpliktende samtale
om dine behov - telefon 92622440

Sjekk våre siste referanser

Smarthus Reinsvoll - Enexcell sørget for den elektriske installasjonen i deres nye enebolig. Installasjonen omfatter komplett elektrisk anlegg fra inntak til siste punkt.
https://www.enexcell.no/enebolig-reinsvoll-2019/#more-676

Villa Sole, rehabilitering og installasjoner i to villaer – Enexcell sørget for nytt elektrisk anlegg i Villa Sole; en stor sveitservilla bygget i laftet tømmer sent i 1890 årene. Sole gjennomgikk omfattende renovering i 2018 hvor blant annet alle tekniske anlegg ble skiftet ut.
https://www.enexcell.no/enebolig-oslo-2018/#more-328

Gulvvarme i Ski - Enexcell la 62 kvadratmeter gulvvarme for en kunde som ønsket et solid gulvvarmesystem med høyere kvalitet enn folie. Løsningen ble millicable i reflekterende milliclick plater levert av Nexans.
https://www.enexcell.no/gulvvarme-ski-2019/#more-671

Vil du vite mer om Enexcell?

Enexcell AS er din elektriker på Romerike og Oslo-området. Vi monterer og leverer smarte, skreddersydde elektroniske løsninger til det private, det offentlige og det profesjonelle markedet.

  • Rask responstid
  • Konkurransedyktige priser
  • Høy kvalitet

Sjekk ut vår brosjyre for å bli bedre kjent med oss →