Elektriker for private - Nybygg og rehabilitering av boliger

  1. /
  2. Elektriker privat

Enexcell AS er en elektriker privatkunder trygt kan engasjere for å få hjelp til typiske behov knyttet til nybygg og rehabilitering av private boliger.

Vi fokuserer på å levere skreddersydde løsninger og høy kvalitet til gunstige priser. Våre ansatte har god erfaring og høy kompetanse på ditt elektriske anlegg. 

Våre elektrikere hjelper deg blant annet med:

Elektriker på byggeplass
kontaktboks montert på stender

Vårt motto: kvalitet fremfor kvantitet!

En elektriker fra Enexcell kan foreta nyinstallasjon, rehabilitering, forbedring, feilsøking og utbedring av feil på elektriske anlegg. Vi tilbyr også elbilladere, solceller, smarthus, fjernstyring og Enøk.

Enexcell kan hjelpe deg med alt fra små til store prosjekter innenfor elektroinstallasjon. Mange private boliger i Norge har et elektrisk anlegg som ble laget for et strømforbruk som er langt lavere enn det vi har i dag. Vi kan kontrollere det elektriske anlegget ditt, utbedre eventuelle feil, og sørge for at anlegget og løsningene er tilpasset forbruket ditt slik det er i dag.

Vi leverer alltid dokumentasjon på at alt er gjort i henhold til lovverk og standarder. Sammen kan vi finne løsninger som gjør at din bolig blir energi effektiv og el-sikker.

Enexcell AS er en godkjent lærebedrift og benytter kun godkjente fagfolk.

I Norge er det bare godkjente elektrofag-arbeidere som har anledning til å arbeide på elektriske installasjoner og med elektrisk utstyr.

Tilsynsmyndighetene stiller bestemte el-sikkerhetskrav til elektrofag-arbeideren – for at denne skal kunne jobbe selvstendig med utførelse, reparasjon og service av elektriske lavspennings- og høyspenningsanlegg. Alle våre ansatte tilfredsstiller disse kravene.

Elektriker på byggeplass dom bærer verktøy og stige